Hot Info: Promo Resto Hari Merdeka RI 17 Agustus 2017!

Holae,,, Menyambut hari Kemerdekaan Republik Indonesia yang ke 72, eug akan merangkum promo resto yang bisa dinikmatin pada saat hari libur (dan ada beberapa yang masih bisa dinikmati promonya setelah tanggal 17 Agustus) tanpa menggunakan kartu kredit atau metode payment tertentu.   Silahkan cekidot ke bawah yes! Duck King Clairmont Patisserie First Love Patisserie   … Continue reading Hot Info: Promo Resto Hari Merdeka RI 17 Agustus 2017!

Advertisements

Music – Justin Bieber Live Performance Singapore!

Global superstar Justin Bieber performs at the National Stadium on October 7, 2017 as part of his PURPOSE WORLD TOUR! Fan Club Presale: July 17, 10am AMEX Presale: July 18, 10am StarHub Presale: July 21, 10am General Sale: July 22, 10am Ticket Price (*yet to include $4 ticketing fee): Standing: $298*, $258*, $228*,  Seated: $258*, … Continue reading Music – Justin Bieber Live Performance Singapore!

Movie Review: The Mummy (2017)

To all mummies and puppies, after digging the tomb, below are my thoughts: 1. This is not a remake from Mr. Fraser version. Don't ever expect a sun shining Egyptian views, expect malam di Arab with bunch of thrills. 2. This movie will be a starting point for other Dark Universe movies. Yep, I repeat: … Continue reading Movie Review: The Mummy (2017)

Coldplay A Head Full Of Dreams Tour – Singapore 30 March 2017

Hello, Hello, I’m back again.. Maaf banget nih baru update lagi setelah terakhir kali cuman update soal diskonan Pilkada putaran kedua yang tetep bermanfaat. Di postingan kali ini berharga juga kok, khususnya buat kalian penggemar Coldplay yang gak sempet nonton konsernya di Singapura tanggal 30-31 Maret 2017 kemarin. Tanpa tedeng aling-aling, berikut langsung aja gw … Continue reading Coldplay A Head Full Of Dreams Tour – Singapore 30 March 2017

Beauty and the Beast (2017) – a brief review

Here's the things: 1. Emma Watson is gorjes. Still have those kid look (I compared her to 1992's Belle), cute voice and still love her smiles. 2. It's Disney in a music. All I can remember was Disneyland fireworks with its memorable music (oh wait, I still craving for Aladdin).  3. Aunt Celine still has … Continue reading Beauty and the Beast (2017) – a brief review

Jadwal Piknik dan Liburan 2017

Hae gaes,, mumpung sebentar lagi tahun baru 2017, ada baiknya kita siapin nih tanggal-tanggal penting untuk kita rehat sejenak dari kepenatan kerjaan dan khususnya kepenatan hidup dan percintaan #eh Silahkan cek gambar di bawah ini untuk mengetahui kapan saatnya bisa dapet libur panjang dengan cuti yang super pendek! (credit image to @anindito_wy) Emang sih rada … Continue reading Jadwal Piknik dan Liburan 2017