Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

How do I start about this big budget movie, Valerian and the City of a Thousand Planets? Mmm.. Let me summarize what I feel after I watch this movie below: Visual Effect is STUNNING! Everything seems so real and my eyes are so happy to see the effects. And this is the main reason why … Continue reading Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Advertisements

Movie Review: War For The Planet of The Apes

Hey hoomans, are you still thinking that you are the best creature in this planet? Think again because Caesar will makes you think twice. The Planet of The Apes series is coming back. Don't take a stand on Hoomans or Apes 🦍 before you read my review below: 😌😝😜 Before going further, please rewatched the first … Continue reading Movie Review: War For The Planet of The Apes

Movie Review: Dunkirk

By the time you read this post, I unsure whether this great movie is still available on the theater nearby. But before it's too late, let me share my thought after I watched this movie last week. Here you go! First of all and personally, I'm proud to say that this movie is the best … Continue reading Movie Review: Dunkirk

Movie Review: Transformers: The Last Knight (2017)

Calling all Autobots! I come to earth to give some review about this latest Transformers The Last Knight movie. Let me transformed my review below: 1. 5th installment and the flow is almost (if I may say "too") similar like all the previous movies. 2. Spare your time to rewatch the 4th installment, some stories … Continue reading Movie Review: Transformers: The Last Knight (2017)

Movie Review: The Mummy (2017)

To all mummies and puppies, after digging the tomb, below are my thoughts: 1. This is not a remake from Mr. Fraser version. Don't ever expect a sun shining Egyptian views, expect malam di Arab with bunch of thrills. 2. This movie will be a starting point for other Dark Universe movies. Yep, I repeat: … Continue reading Movie Review: The Mummy (2017)

Star Wars: Rogue One is Happening On Pacific Place Jakarta!

Hae hae! As informed di beberapa postingan yang telah lalu (mirip kaya bait lagu Kopi Dangdut yes?!), akhirnya gw bisa posting tentang eventnya the upcoming Disney movie: Star Wars: Rogue One! Filmnya sendiri baru akan tayang di Jakarta minggu depan (skitar tanggal 14 atau 15 Desember 2016) di bioskop kesayangan kamoh semua. To be honest, … Continue reading Star Wars: Rogue One is Happening On Pacific Place Jakarta!

SPOILER ALERT: Night At The Museum 2: Battle of the Smithsonian

Wooow.. hillarious!! The movie was great, same cast, more alive-statues, more capuchin, and more adventure!! Hampir semua cast yang lama ikutan maen di film ini termasuk favorit gue si Capuchin!! ahaha.. meski gak selucu film pertama, tapi di jilid kedua ini, petualangan Larry Daley lebih bervariasi dari jilid satunya (FYI, ini satu2nya film Ben Stiller … Continue reading SPOILER ALERT: Night At The Museum 2: Battle of the Smithsonian

Summer Movies Release Date in Indonesia!!

Dapet info nih dari http://www.blitzmegaplex.com tentang jadwal rilis beberapa summer movies di Indonesia, termasuk yang versi 3Dnya! Blitzmegaplex mengeluarkan daftar film-film pilihan yang dapat Anda nikmati untuk mengisi waktu liburan, antara lain: EDGE OF LOVE - Release date 3 Juni 2009 FAR CRY - Release date 3 Juni 2009 EVANGELION 1.0 - Release date 3 … Continue reading Summer Movies Release Date in Indonesia!!

SPOILER ALERT: Angels & Demons

Huaaaaaa.. sedih gak ada penjabaran cerita lebih dalam tentang hubungan antara Pope dan Camerlengo, jadi kematian Camerlengo tidak semanusiawi sperti di dalam novelnya huhuhuhu... udah itu aja cukup, gue sedih karna Ron Howard lebih bermain aman, padahal kalo mau lebih keren, just do the controvercial story like the book do!! So, next week summer movie … Continue reading SPOILER ALERT: Angels & Demons

Jadwal Summer Movies 2009

Yup.. selamat datang summer.. selamat datang film2 menarik tanpa perlu mikir lebih dalam!! Kali ini khikomunitas menyuguhkan jadwal rilis film-film yang akan diputar disepanjang musim panas ini. Tapi yang ditulis dibawah ini adalah tanggal premiere di US yah! Dan mungkin aja di Indonesia bisa juga sama lho tanggal premiernya. Oh iya ada kemungkinan tidak semua … Continue reading Jadwal Summer Movies 2009